Puutarhan esineet

Meditatiivisen ruukkukurssin kuva
Pe 5.4. klo 17-20 ja la 6.4. klo 11-14

Puutarhan esineet

Kevään korvalla on aika siirtää ajatukset kohti puutarhaa. Kahden päivän keramiikkakurssilla pääset tekemään ulkokäyttöön sopivan ruukun, veistoksen tai lintujen juoma-altaan. Voit ideoida esinettä jo ennen kurssin alkua tai hakea inspiraatiota annetuista esimerkeistä. Esine toteutetaan makkara- tai muovailutekniikalla käyttötarkoituksen mukaan, ja sen voi halutessaan koristella enkopeilla eli värillisillä savilietteillä. Esineen valmistamista voi halutessaan jatkaa avoimella pajalla. Katso avoimen pajan aikataulut ja hinnat: https://www.savitanhua.fi/avoin-paja/.
Kurssin jälkeen opettaja polttaa ja tarvittaessa lasittaa esineet kirkkaalla lasitteella, jonka jälkeen ne ovat noudettavissa sovitun aikataulun mukaan. Kurssin kesto 6 h, minimiosallistujamäärä 4 henkilöä, maksimimäärä 10 henkilöä.

Hinta 130 e (sis. alv 24 %)

Hinta sisältää kaksi tapaamiskertaa, käytetyt materiaalit, raaka- ja lasituspolton sekä mahdollisen esineiden lasittamisen opettajan toimesta. Tarjolla on kahvia ja teetä, taukotiloissa on mahdollisuus säilyttää sekä lämmittää omia eväitä.

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen savitanhua@gmail.com. Käytä otsikkoa ”Puutarhan esineet 5.-6.4.2024”.

Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia. Kurssi maksetaan joko etukäteen laskulla tai paikan päällä maksukortilla. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, kumman maksutavan valitset.

Kurssin opettaa Silja Merikallio.

ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy lisää!