Pienoisveistoskurssi

pe 12.7.2023 klo 16.30-20
Keraaminen pienoisveistos käsinrakentamalla

Tule tekemään pienoisveistos savesta keramiikan käsinrakennustekniikoilla. Saat kurssilla käyttöösi käsinrakennukseen sopivaa samottipitoista savea, josta voit muovailla haluamasi veistoksen – vaikkapa hauskan geometrisen muodon tai esittävä hahmon. Kurssin ohjaaja opastaa sinua tekemisessä. Käytössäsi on myös valikoima värillisiä savilietteitä eli engobeja, joilla veistokset voidaan koristella.

Kurssin jälkeen ohjaaja raakapolttaa sekä lasittaa veistokset, jonka jälkeen veistokset ovat noudettavissa tapaamiskerralla sovitun aikataulun mukaan. Kurssille mahtuu 10 henkilöä.

Hinta 80 € (sis. alv. 24 %)

Hinta sisältää yhden tapaamiskerran, käytetyt materiaalit sekä raaka- ja lasituspolton ohjaajan toimesta. Kurssilla on myös tarjolla kahvia ja teetä.

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen savitanhua@gmail.com. Käytä otsikkoa ”Pienoisveistoskurssi 12.7.2024”.

Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia. Kurssi maksetaan joko etukäteen laskulla tai paikan päällä maksukortilla. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, kumman maksutavan valitset.

Kurssin vetää: Leena Hyttinen

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä ja kysy lisää!