Omien toiveiden paja

ke 10. ja 24.4.2024 klo 17-20

Omien toiveiden paja

Tällä kurssilla saat tilaisuuden toteuttaa esineitä omien suunnitelmiesi mukaan ammattilaisen neuvoin ja ohjauksessa. Voit kertoa jo etukäteen ideastasi, mietimme yhdessä sopivan toteutustavan sekä valitsemme tarvittavat materiaalit. Käytössäsi on eri värisiä ja eri tarkoituksiin sopivia savilaatuja, enkopeita esineen koristeluun sekä muutama erityyppinen lasite. Vaativien esineiden toteutus edellyttää aiempaa kokemusta keramiikan parissa, mutta yksinkertaisen teoksen pystyt toteuttamaan vasta-alkajanakin. Työskentelyä voi halutessaan jatkaa avoimella pajalla, ks. avoimen pajan aikataulut ja hinnat täältä https://www.savitanhua.fi/avoin-paja/. Ensimmäisellä kokoontumiskerralla muotoilemme esineet ja toisella lasitamme ne. Kurssin kesto 6h, minimiosallistujamäärä 4 henkilöä, maksimimäärä 8 henkilöä.

Hinta 100 € (sis. alv 24%)

Hinta sisältää kaksi tapaamiskertaa, käytetyt materiaalit sekä raaka- ja lasituspolton. Tarjolla on kahvia ja teetä.

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen savitanhua@gmail.com. Käytä otsikkoa ”Omien toiveiden paja 10. ja 24.4.2024”.

Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia. Kurssi maksetaan joko etukäteen laskulla tai paikan päällä maksukortilla. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, kumman maksutavan valitset.

Kurssin opettaa Silja Merikallio.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy lisää!